0
icoana motocicletei Garaj
30 DE ZILE drept de retur SAU SCHIMB

30 DE ZILE drept de retur
SAU SCHIMB

Livrare gratuita peste 300 de lei

Livrare gratuita
peste 300 de lei

Plata la livrare cu optiune de verificare

Plata la livrare
cu optiune de verificare

Trimitem pana la 24 de ore produsele care sunt pe stoc

Trimitem pana la 24 de ore
produsele care sunt pe stoc

Accesoriile moto necesare pentru fiecare motociclist

OT LINSON MOTO


Pentru a se simți confortabil pe motocicletă, avem nevoie de echipamente și accesorii care nu numai oferă un aspect elegant, ci ne va asigura nivelul necesar de protecție. Indiferent de experiență, aveți nevoie de accesorii moto de încredere.
Este important accesoriile moto să fie de o calitate înaltă și să ofere stabilitate și siguranță în orice situație pe drum, și să fie utile pentru o lungă perioadă de timp. Acestea trebuie să combine compactitatea, designul elegant și manopera de calitate. Accesoriile moto trebuie să fie durabile, rezistente la zgârieturi și ușoare de utilizat.

Vom prezenta unele dintre cele mai necesare accesorii moto de care are nevoie fiecare motociclist pentru o conducere plăcută și sigură. 


 Cască

Casca este probabil cel mai important element din echipamentul moto. Deși alte părți ale echipamentei sunt importnate, casca este pe primul rând. Aceasta este un element elegant și atragător al echipamentei moto cu care nu numai ne putem exprima stilul personal, ci poate să ne salveze viețile. De asemenea, casca ne permite să adăugăm dispozitive de comunicare.
Este o condiție importantă ca cască să ofere o ventilație bună și să aibă o dimensiune potrivită pentru capul, pentru a fi confortabilă. De asemenea, aceasta trebuie să fie realizată din materiale ușoare care nu-i cresc greutatea, dar în același timp sunt extrem de rezistente și protejează în caz de impact.


 Cele mai populare mărci
●        AGV
●        NITRO
●        WULFSPORT
●        O'NEAL
●        G-MAC
●        A-PRO

 


Cizme

Fără îndoială, cizmele moto ne oferă stabilitate și protecție pentru picioarele în timpul conducerii. Rolul lor este de a ofera o bună aderență și sprijin întregului picior, protejând zonele vulnerabile, cum ar fi gleznă.

De asemenea, este bine să aibă protectoare metalice pe degete și catarame ușor reglabile, realizate din materiale rezistente la apă. Cizmele brandului ONEAL sunt potrivite atât pentru off-road, cât și pentru motociclete motocross.


 Cele mai populare branduri și modele
NITRO, AKITO, DAINESE, EXUSTAR, A-PRO, O'NEAL

 


 Blugi din kevlar

Cu siguranță, o pereche de blugi ne oferă un stil urban când conducem în oraș. Aceștia sunt confortabile și arată bine pe diferite tipuri de motociclete. Blugii sunt o componentă elegantă din echipamentul moto, care este potrivită atât pentru zone urbane, cât și pentru off-road.
Datorită materialului extrem de rezistent - kevlar - acest tip de blugi asigură o protecție maximă pentru picioarele motociclistului. 
În aparență, blugii Kevlar nu sunt foarte diferiți de blugii standard, dar pentru că țesăturile lor sunt extrem de rezistente, acestea oferă o protecție mult mai bună decât blugii populari. 
De asemenea, acest fel de blugi sunt dotate cu deschideri de ventilație, ceea ce le face foarte potrivite pentru vară, și includ protectoare suplimentare pe genunchi care pot fi îndepărtate ușor. 

Cele mai populare modele
●    Racered
●    Alpinestars


Blugi moto pentru femei
●       RACERED KEVLAR STRANGER BLUE
●       STELLA COURTNEY DENIM ALPINESTARS
 


 
 Mănuși

Mănușile sunt un element necesar pentru echipamentul moto, deoarece oferă confor și contribuie la conducerea mai ușoară a motocicletei. 
Mânere
La fel de importante sunt și mânerele care oferă stabilitate în timpul conducerii, așa că nu trebuie să le subestimăm rolul.


Cele mai populare modele
●      Mânere moto BARRA BLACK
●      Мânere moto G-PULSE green 90298
●      Мânere moto MP-1814
●    Barra
●    Lampa
●    A-Pro
 


 Suporturi smartphone

Smartphone-urile reprezintă o parte importantă din viața noastră și sunt întotdeaună cu noi, oriunde ne-am afla. Când suntem pe motocicletă, avem nevoie de ceva care să protejeze telefonul în timpul conducerii, dar în același timp să fie accesibil și ușor de folosit, chiar dacă purtăm mănuși. Același lucru este valabil și pentru cameră.
Dacă doriți să aveți și camera în timpul conducerii, aveți nevoie de un accesoriu de încredere care s-o protejeze. 
Suporturile și cutiile moto pentru telefoane și camere sunt o soluție perfectă. Acestea trebuie să fie impermeabile și realizate din materiale compatibile cu majoritatea modelelor de smartphone-uri și camere digitale. De asemenea, trebuie să fie fixate sigur pe mânerele motocicletelor.


 Cele mai populare branduri și modele
Shad
●       Suport impermeabil SHAD 4,3" X0SG10H
●       Cutie TELEPASS 90451

●       Suport impermeabil SHAD 4,3" X0SG10H
●       Suport impermeabil SHAD 5,5" X0SG60M
●       Suport impermeabil OPTI 90455

 

 

 Bluetooth dispozitiv de comunicare
Acest accesoriu moto este o solușie excelentă pentru motocicliștii care le place să asculte muzică sau să vorbească cu prieteni ăn timpul conducerii. Dispozitivul bluetooth ne permite, de asemenea, să facem multitasking, adică să ne conectăm la GPS în timp ce folosim interfonuri sau ascultăm muzică.
●      Boss
●      Shark
●      Lexin

 


 Geantă pentru motocicletă

Geanta este un accesoriu necesar pentru conducerea de lungă durată. Deoarece majoritatea de motociclete nu includ portbagaje, gențile moto reprezintă o soluție excelentă pentru depozitarea obictelor importante. În gențile puteți să păstrați accesoriile necesare pentru călătorie și acestea oferă un aspect foarte bun motocicletei. Atunci când alegeți o geantă este important să alegeți una care să se potrivească perfect cu modelulu motocicletei și se fixează ușor.
De asemenea, este importnat fermoarele și elementele de fixare să fie confortabile și ușoare  de folosit. Geanta nu trebuie să fie prea voluminoasă pentru a nu pertubra aerodinamica motocicletei dvs, dar trebuie să fie suficient de mare pentru a se potrivi cu accesoriile necesare. 

 Cele mai populare branduri și modele
●    Shad,Velomacchi,LAMPA,Alpinestars
●       Geantă internă SHAD 
●       Genți moto impermeabileSHAD SW42
●       Valiză motoSHAD SH29
●       Rucsac impermeabil SW38

 

Vestă reflectorizantă


Un accesoriu foarte importnat pe care nu trebuie să-l uităm, mai ales când conducem în timpul nopții, pentru a asigura mai multă asiguranță.
 Benzi reflectorizante
Rolul acestui accesoriu moto este de a oferi siguranță în timpul conducerii și de a ne face vizibili pentru alți participanți la trafic. Benzile reflectorizante sunte de diferite tipuri - stickere pentru capace rezervor, benzi reflectorizante, etc.


Cele mai populare modele și branduri
Lampa, A-PRO
●       Sticke rezervor PRO WHITE 90028
●       Sticker rezervor PRO WHITE 90028
●       Sticker rezervor Pro-Tank X2 90510

 

 

 Blocatoare


Poate unul dintre cele mai importante accesorii pentru motociclete. Există diverse dispozitive și sisteme pentru motociclete disponibile pe piață: lanțuri, cabluri și discuri pentru blocare cu dimensiuni și design-uri diferite. De asemena, sunt disponibile și produse pentru blocare disc. Ce tip de blocare alegeți depinde de preferințele dvs. și de rutina zilnică. 

 Cele mai populare modele
LAMPA
●       2în1 lanț blocare POKER 90619
●       Lacăt DISK BRAKE – 65390
●       Blocare disc JAW – 90627
●       Cablu blocare cască 90595
●       Cablu blocare moto – COBRA 90606
 


 Suport moto


Suportul pentru motociclete este un alt accesoriu care ar facilita viața motociclitului.  
 


 Lenjerie termică

Un element necesar din echipamentul moto pentru cei care călătoresc pe vreme rece. Lenjeria termică trebuie realizată din materiale respirabile și trebuie să asigure nivelul necesar de ventilație.
 LED lumini, faruri și indicatoare moto

Este foarte important ca semnalele noastre să fie în stare bună în timpul conducerii.


 Mărci și modele populare
LAMPA 
●       LED semnale ATOM CARBON- 90100
●       LED semnale ARROW – BLACK 90091
●       LED semnale GLORY-SQ 90474
 

Oglinzi

Oglinzile moto, precum și adaptoarele pentru oglinzi sunt de asemenea accesorii mici, dar nu mai puțin importante pentru motocicleta noastră. 
 Cele mai populare branduri și modele 
 LAMPA, VICMA
●       Oglindă moto dreaptă E113D
●       Oglindă moto dreaptă BMW E393D
●       Oglindă moto dreaptă E257D
●       Adapter pentru motociclete 10mm  90138
 
 
 Instrumente

Dacă sunteți un motociclist, cu siguranță aveți nevoie de instrumente. Desigur, este important pentru fiecare motociclist să aibă un set mic de instrumente pentru reparații și întreținere. Lista de instrumente include un instrument de deblocare a lanțului motor, o cheie cu bujie, un ulei de cablu.
Cele mai populare modele și branduri
LAMPA, OXFORD, PILOT, VICMA
●      Set de instrumente OXFORD OF291
●      Set de instrumente OXFORD OX141
 
Trusă de prim ajutor pentru motociclete
Trusa de prim ajutor pentru motociclete este o necesitate și trebuie să aveți mereu în timpul conducerii. 
 Cele mai populare branduri și model
Dainese
Trusă de prim ajutor DAINESE
 


 Garaj moto

Categoria garaj include diferite accesorii pentru menținerea motocicletei, care sunt necesare pentru fiecare motociclist. Pot părea de importanță secundară, dar nu sunt mai puțin importante pentru starea bună a motocicletei dvs.
Încărcător de baterii pentru motociclete - cele mai bune produse
●      Încărcător de baterii DECA SM1270EVO
●      USB încărcător moto 2400 mA - 12/24V 38832
●      Încărcător moto BOSCH C3 6V/12V 0.8/3.8A
 
 Branduri populare
UNIBAT, BOSCH, DECA  и LAMPA.

 

Detergenți pentru curățare

●       BEL-RAY MPF MOTORCYCLE PROTECTANT FLUID
●       Set de curățare filtre de aer K&N
●       Ulei BEL-RAY WATERPROOF GREASE


 Branduri populare
MOTUL, TRW și LAMPA
 


 Husă moto
●       Husă moto COVERLUX
●       Acoperire scaun AIR-GRIP 91432/3
●       Husă moto VENUS
 
 Branduri populare
●    LAMPA,VICMA
●    Protectoare
●    Adaptor standere
●    Stander moto

●    Capac evacuare
●    Dispozitiv de ungere


Cele mai populare modele și branduri
●    Cure pentru fixare pe motocicletă
Dispozitiv de ungere OXFORD OX773

Comentarii

Vă rugăm să intrați sau să vă înregistrați pentru a comenta