0
icoana motocicletei Garaj
30 DE ZILE drept de retur SAU SCHIMB

30 DE ZILE drept de retur
SAU SCHIMB

Livrare gratuita peste 300 de lei

Livrare gratuita
peste 300 de lei

Plata la livrare cu optiune de verificare

Plata la livrare
cu optiune de verificare

Trimitem pana la 24 de ore produsele care sunt pe stoc

Trimitem pana la 24 de ore
produsele care sunt pe stoc

CARE SUNT CELE MAI POPULARE MOTOCICLETE PENTRU ROCKERI?

OT LINSON MOTO

Ce reprezinta motocicletele cruiser?

Conducerea unei motociclete poate fi un lucru unic si distractiv, dar si ofera o lume intreaga de posibilitati. De la motociclete rapide si puternice la modele turistice elegante, piata este plina de modele diferite pentru fiecare motociclist.

Cand vorbim despre calatorii pe distante lungi cu motocicleta, nu exista absolut nimic mai fiabil si bun decat chopperele (motocicletele cruiser). Acestea fac calatoria extrem de confortabila si sigura.

Motocicletele pentru rockeri, cunoscute si sub numele de choppers, sunt create pentru "baietii rai" si de obicei au forma literei V si in cele mai multe cazuri sunt racite cu aer. Pozitia lor implica picioarele in fata si mainile intr-o pozitie neutra sau inalta, ceea ce le face ideale pentru condusul zilnic.

Motocicletele de acest tip sunt doua feluri:

  • Choppers: au calaretul sprijinit de spate cu picioarele intinse inainte - mai mult decat alte tipuri de motocicleete. Sunt greu de manevrat din cauza pozitiei rotii din fata, care iese mult in fata cadrului.
  • Custom: aici vorbim de ceva neobisnuit si personalizat, ceva refacut, si nu intamplator aceasta clasa include si motociclete clasice, o mica remarca la stilul american.

Кои са най-известните рокерски мотори?

Foto: Freepik.com

Top 5 dintre cele mai populare motociclete pentru rockeri

Am facut o lista scurta cu cele mai populare motociclete pentru rockeri, despre care credem ca merita sa fie pe podium pentru calitatilea si design-urile lor uimitoare, dovedite in timp si preferate de multi motociclisti.

Triumph Rocket 3 Roadster

Aceasta motocicleta este un model de serie, cu un motor care are cel mai mare volum de lucru din lume si impresioneaza in mod semnificativ. Este rar intalnit in Romania, dar, pe de alta parte, cea mai mare piata pentru aceasta motocicleta este SUA.

Triumph Rocket III Roadster este produs de producatorul britanic Triumph Motorcycles si se remarca prin dimensiunile sale impresionante, motorul puternic si design-ul agresiv.

Caracteristici:

Tip motor: cu trei cilindri;
Volum: aproximativ 2.500 de centimetri cubi;
Putere: putere unica, care poate fi in jur de 167 de cai putere, in functie de anul de productie;
Cutie de viteze: sase viteze;
Tehnologii integrate de control al condusului, precum si diferite moduri de condus si sisteme electronice de asistenta;
Ecran multifunctional care afiseaza viteza, turatiile, combustibilul, etc.

Suzuki Boulevard M109R

Acest cruiser este puternic si impresionant, produs de compania japoneza Suzuki.

Boulevard M109R este apreciat pentru aspectul sau masiv, motorul sau de inalta performanta si confortul pe care il ofera in timpul condusului, in special la calatoriile lungi.

Caracteristici:

Motor: patru timpi, in forma de V;
Volumul motorului: aproximativ 1.783 de centimetri cubi;
Putere: aproximativ 127 de cai putere;
Cutie de viteze: cinci viteze;
Design masiv si atragator cu sa coborata si sistem de evacuare;

Harley-Davidson Sportster S

Acest model sportiv creat de legendara marca Harley-Davidson combina estetica caracteristica americana cu stilul sportiv. Este conceput pentru conducere cu inalta performanta.

Enuziastii William Harley si Arthur Davidson au pus bazele creatiilor lor unice in anul 1903, in Milwaukee, statul Wisconsin. Marca lor ocupa o pozitie de frunte pe piata mondiala a motocicletelor.

Harley-Davidson este marca preferata a mii de rockeri din intreaga lume.

Caracteristici:

Motor: patru timpi, doua cilindri, in forma de V radial;
Volumul motorului: aproximativ 1.252 de centimetri cubi;
Putere: 121 de cai putere;
Cutie de viteze: sase viteze;
Design sportiv si expresiv, specific marcii
Cu un panou instrumental modern care furnizeaza informatii despre viteza, turatii si alte indicatori, si tehnologii integrate pentru controlul sofatului.

Кои са най-известните рокерски мотори?

Foto: Freepik.com

Yamaha Bolt R-Spec

Yamaha Bolt R-Spec este o motocicleta de tip cafe-racer, oferita de producatorul japonez Yamaha Motor Company Ltd. Modelul se remarca prin designul sau sportiv, ergonomica confortabila si performante bune.

In afara de motociclete, compania produce si alte vehicule motorizate, cum ar fi barci, snowmobile-uri, motoare marine, ATV-uri si altele.

Motocicletele Yamaha participa in aproape toate sporturile cu motor, castigand de multe ori titluri in diferite clase, fiind conduse de campioni precum Johny Checa, Valentino Rossi, Kenny Roberts si multi altii.

Caracteristici:

Motor: racit cu aer, SOHC, patru timpi, in forma de V;
Volumul motorului: aproximativ 942 de centimetri cubi;
Putere maxima: 52 de cai putere;
Cutie de viteze: cinci viteze;
Stilul clasic cafe-racer cu caracteristici sportive accentuate, inclusiv un suport spate elegant si grafica speciala pentru R-SPEC, sa sport joasa si o pozitie perfecta a ghidonului pentru control maxim;
Cu sisteme electronice de baza pentru gestionarea si imbunatatirea performantei si un panou clasic cu indicatorii necesari.

Harley-Davidson Fat Boy

Fat Boy este inca un model superb clasic de cruiser de la Harley-Davidson. Cu aspectul sau impresionant, motorul puternic si sasiul sau greu si stabil, se distinge de celelalte motociclete.

Te va surprinde cu aspectul sau masiv, desi nu este alegerea potrivita pentru calatorii in oras, multi il folosesc in mediul urban.

Dar pentru a simti adevarata lui putere si a experimenta forta pe care o detine, Fat Boy are nevoie de o pista deschisa. Nu putem sa nu mentionam ca actorul Arnold Schwarzenegger l-a imortalizat in filmul Terminator 2.

Caracteristici:

Motor: racit cu aer, patru timpi, in forma de V; motor Milwaukee-Eight;
Volumul motorului: variabil, dar de obicei in intervalul 1.745-1.868 de centimetri cubi;
Putere maxima: 107 centimetri cubi;
Cutie de viteze: sase viteze;
Unele modele Fat Boy sunt echipate cu faruri integrate LED, care nu numai ca ofera o iluminare stralucitoare si eficienta, dar confera si un aspect modern si elegant partea frontala a motocicletei. Panoul este clasic, furnizand indicatori de baza, cum ar fi viteza, turatii, etc.

Кои са най-известните рокерски мотори?

Foto: Freepik.com

Comentarii

Vă rugăm să intrați sau să vă înregistrați pentru a comenta