EKSELSIOR

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


-40%
Mănuși motocross EKSELSIOR BLUE 802

Mănuși motocross EKSELSIOR BLUE 802

S Disponibil M Indisponibil L Indisponibil

9360lei 156lei

-206,40 lei
Pantaloni motocross EKSELSIOR Armoured Race

Pantaloni motocross EKSELSIOR Armoured Race

30 Disponibil 34 Indisponibil 36 Indisponibil

30960lei 516lei

Stoc epuizat
-41%
Pantaloni motocross EKSELSIOR KONSTANT 8+

Pantaloni motocross EKSELSIOR KONSTANT 8+

30 Indisponibil 32 Indisponibil 34 Indisponibil

228lei 38160lei

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

EKSELSIOR este un brand englez cunoscut, specializat în fabricarea de motociclete, precum și diverse tipuri de echipamente de motocross. La începutul vieții sale, compania producea biciclete, motociclete și mașini. Datează din 1896.

Compania are sediul în Coventry, iar numele său complet este Excelsior Motor Company. Scopul principal al producătorului este de a crea produse de cea mai înaltă calitate, care pot oferi un nivel ridicat de siguranță și confort călărețului. Acesta este singurul brand care realizează împletituri cu toate protecțiile necesare pentru o protecție maximă.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Marca oferă o mare varietate de echipamente pentru motociclete și accesorii pentru motociclete de înaltă calitate. Gama de produse cuprinde căști pentru diferite tipuri de motoare (curse, sport dual, modular, față completă, cască pentru scuter, inclusiv motocross).

Gama de produse a mărcii include, de asemenea, pantaloni cu motocross și bluze cu motocross, precum și echipamente de siguranță, cum ar fi protectoare de spate pentru motociclete, centuri termice cu motor. De asemenea, brandul produce diverse tipuri de accesorii pentru motociclete, piese pentru motociclete, electronice, iluminat, anvelope pentru motociclete, accesorii de întreținere.

Care sunt beneficiile mănușilor brandului?

Au ghete de absorbție de impact protejate prin TPR, acoperire cu palmier Kevlar Fibrein pentru o mai bună prindere, ventilație a degetelor și zone de palmier întărite.

Beneficii protectoarelor brandului

Protectoarele sunt proiectate pentru confort și protecție maximă și au certificat CE. Echipat cu protecție completă a coloanei vertebrale, panouri din plastic cu blocare verticală, strângere complet reglabilă.

Beneficii tricourilor brandului

Tricourile moto Motocross sunt foarte ușoare și ușor de curățat și oferă o ventilație excelentă.

Beneficii pantalonilor brandului

Includ protectoare CE aprobate. Au zone de tricotat pentru un confort sporit, protecție pentru genunchi și șold, sunt îmbunătățite în continuare cu Kevlar

Modele de top ale brandului

        Mănuși cross EKSELSIOR BLUE 802

        Protecție spate EKSELSIOR HERCULES

        Bluza motocross EKSELSIOR JERSEY RED

        Tricou moto EKSELSIOR

        Pantaloni Armoured Race