PUTOLINE

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Afişare 1 - 18 din 61 (4 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

PUTOLINE OIL este un brand popular pentru uleiuri moto, care s-a stabilit pe piața mondială. A fost fondată în 1970 de Jan Put. Gama de produse a mărcii include în prezent uleiuri de motor și lubrifianți pentru motociclete și biciclete. Produsele PUTOLINE OIL au început să intre pe piața internațională la începutul anilor ’80.

De-a lungul anilor de la înființare, brandul și-a extins constant gama de produse, crescând semnificativ lista de țări în care este oferită gama de produse PUTOLINE OIL. În prezent, PUTOLINE OIL are una dintre cele mai mari game de lubrifianți și produse de întreținere a motocicletelor, cu produse vândute în 40 de țări.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Brandul oferă uleiuri 100% sintetice pentru motoare în 4 timpi, concepute pentru ATV-ri.În unele uleiuri, brandul adaugă revoluționarul aditiv Ester Tech, care garantează o compatibilitate deplină cu materialele moderne de frecare a ambreiajului. Marca oferă uleiuri concepute exclusiv pentru curse în ATV în patru timpi. Acestea garantează o durată de viață mai lungă a motorului, chiar și în condiții de curse grele.

Antigelurile mărcii conțin aditivi anti-coroziune care oferă o protecție excelentă pentru toate metalele care se găsesc în motoare, inclusiv aluminiu și magneziu. Antigelele asigură protecție la îngheț până la -38 ° C. Sistemul de răcire NF este potrivit pentru toate motocicletele, karturile, scuterele, ATV-urile și motocicletele de zăpadă.

Degresantele mărcii sunt special concepute pentru a fi utilizate la curățarea motocicletelor. Au o formulă unică, cu acțiune rapidă, care elimină uleiurile, grăsimile și grăsimile din toate părțile contaminate, inclusiv lanțul, pinioanele, motorul, cadrul și toate celelalte părți ale motocicletei. Sunt extrem de ușor de utilizat, potrivite pentru piese cromate, vopsite, din cauciuc și plastic. Sunt solubile în apă și nu lasă reziduuri.

Cele mai populare produse ale brandului

        ATV ulei PUTOLINE Ester Teh Quad RF4+ 10W-40

        AntigelPUTOLINE Coolant NF

        Degresant PUTOLINE Chain&Engine Degreaser

        Ulei off-road Putoline Off Road Nano Tech 4+ 10W-40