TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

PUTOLINE

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 18 din 67 (4 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

PUTOLINE OIL este un brand popular pentru uleiuri moto, care s-a stabilit pe piața mondială. A fost fondată în 1970 de Jan Put. Gama de produse a mărcii include în prezent uleiuri de motor și lubrifianți pentru motociclete și biciclete. Produsele PUTOLINE OIL au început să intre pe piața internațională la începutul anilor ’80.

De-a lungul anilor de la înființare, brandul și-a extins constant gama de produse, crescând semnificativ lista de țări în care este oferită gama de produse PUTOLINE OIL. În prezent, PUTOLINE OIL are una dintre cele mai mari game de lubrifianți și produse de întreținere a motocicletelor, cu produse vândute în 40 de țări.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Brandul oferă uleiuri 100% sintetice pentru motoare în 4 timpi, concepute pentru ATV-ri.În unele uleiuri, brandul adaugă revoluționarul aditiv Ester Tech, care garantează o compatibilitate deplină cu materialele moderne de frecare a ambreiajului. Marca oferă uleiuri concepute exclusiv pentru curse în ATV în patru timpi. Acestea garantează o durată de viață mai lungă a motorului, chiar și în condiții de curse grele.

Antigelurile mărcii conțin aditivi anti-coroziune care oferă o protecție excelentă pentru toate metalele care se găsesc în motoare, inclusiv aluminiu și magneziu. Antigelele asigură protecție la îngheț până la -38 ° C. Sistemul de răcire NF este potrivit pentru toate motocicletele, karturile, scuterele, ATV-urile și motocicletele de zăpadă.

Degresantele mărcii sunt special concepute pentru a fi utilizate la curățarea motocicletelor. Au o formulă unică, cu acțiune rapidă, care elimină uleiurile, grăsimile și grăsimile din toate părțile contaminate, inclusiv lanțul, pinioanele, motorul, cadrul și toate celelalte părți ale motocicletei. Sunt extrem de ușor de utilizat, potrivite pentru piese cromate, vopsite, din cauciuc și plastic. Sunt solubile în apă și nu lasă reziduuri.

Cele mai populare produse ale brandului

        ATV ulei PUTOLINE Ester Teh Quad RF4+ 10W-40

        AntigelPUTOLINE Coolant NF

        Degresant PUTOLINE Chain&Engine Degreaser

        Ulei off-road Putoline Off Road Nano Tech 4+ 10W-40