TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

LIQUI MOLY

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 18 din 48 (3 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

LIQUI MOLY este un renumit brand german pentru diferite tipuri de uleiuri de motor și aditivi. De fapt, este cunoscută ca cel mai bun brand de uleuri moto din Germania. Oferă uleiuri minerale și sintetice, respectiv pentru diferite tipuri de motociclete. Este caracteristic faptul că își dezvoltă și își testează produsele în laboratorul propriu și își desfășoară producția sub control strict. Produsele mărcii îndeplinesc cerințele tuturor producătorilor de motociclete din Europa.

Brandul a fost fondat în 1957. Managementul mărcii este localizat în Ulm, Germania. 1 ianuarie 2018 LIQUI MOLY face parte din compania germană Würth Group, care cumpără acțiunile rămase de la proprietarul majorității și directorul Ernst Proust, care conduce în prezent brandul.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Uleiurile mărcii sunt utilizate în principal pentru motociclete clasice și motociclete de mare putere, în 4 timpi, grele. O alegere excelentă pentru bicicletele Harley Davidson. Uleiurile oferă o rezistență ridicată la uzură și coroziune, au o stabilitate la temperatură la vâscozitate ridicată. De asemenea, asigură o performanță mai bună a motorului, o durată de viață mai lungă, pierderi mici de evaporare și consum redus de combustibil.

Unele tipuri de uleiuri ale mărcii asigură o lubrifiere instantanee atunci când motorul este rece, ungere fiabilă și reduce uzura. Uleiurile păstrează motorul curat și împiedică ambreiajul să se înfunde.

Aditivii de la această marcă prelungesc durata de viață a motorului și îl ajută să funcționeze fără probleme, reduc consumul de ulei și combustibil și reduc problemele de funcționare.

Cele mai populare uleiuri ale brandului

        Ulei moto LIQUI MOLY 10W-30 Street 4L

        Ulei de motor mineral pentru motociclete LIQUI MOLY HD Classic SAE 50

        Ulei de transmisie pentru motociclete complet sintetice LIQUI MOLY SAE 75W-90

        Ulei de motocicletă semi-sinteticăLIQUI MOLY RACING SAE 10W-40 - 5 litri

        Aditiv ulei de motociclete LIQUI MOLY 125ml

        Ulei mineral pentru motociclete în 4 timpi LIQUI MOLY SAE 20W-50 - 5 litri