PIRELLI

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Așteptăm livrare
-9%
Anvelopă față PIRELLI ANGEL GT 120/70 ZR 18 M/C (59W) TL
-9%
Anvelopă față PIRELLI ROUTE MT66 110/90 - 19 M/C 62H TL
Așteptăm livrare
-9%
ANVELOPĂ FAȚĂ PIRELLI SCORPION TRAIL II 90/90 - 21 M/C 54V TL
Așteptăm livrare
-9%
ANVELOPA SPATE PIRELLI ANGEL CITY 130/70 - 17 M/CTL 62S
Stoc epuizat
-9%
Anvelopă spate PIRELLI ANGEL GT 160/60 ZR 17 M/C (69W) TL
Așteptăm livrare
-9%
Anvelopă spate PIRELLI ROUTE MT66 140/90 - 15 M/C TL 70H
Afişare 1 - 18 din 23 (2 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

PIRELLI este un brand italian popular, unul dintre cele mai mari producători de anvelope din lume. Anvelopele mărcii sunt vândute în toată lumea și au devenit etalonul de înaltă calitate și spiritul revoluționar italian.

S-a stabilit ca o companie internațională pe piața italiană cu mulți ani de experiență în producția de anvelope pentru motociclete, mașini de curse și biciclete. A fost fondată în 1879 de Giovanni Batista Pirelli la Milano, Italia și este un nume de recunoscut în afaceri. Marca are un departament de motociclete care proiectează pneuri potrivite pentru aproape orice teren.

Inițial după crearea sa, marca a fost implicată în producerea de anvelope și articole conexe, precum și aparate de respirație subacvatice pentru scufundări. Ulterior, marca a apelat lent la producția de pneuri și cabluri destinate electricității și comunicațiilor. În 2007, brandul și-a vândut divizia de producție a cablurilor grupului Goldman Sachs, care și-a schimbat numele în Prysmian.

În 1950, Alberto Pirelli a comandat construcția unui zgârie-nori pe nume Pirelli în aceeași zonă din Milano, unde se afla fabrica Pirelli din secolul al XIX-lea.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Brandul a fost listat la Bursa de Valori din Milano în 1992. Brandul este al cincilea cel mai mare producător de anvelope pentru motociclete după Bridgestone, Michelin, Continental și Goodyear.

Anvelopele de marcă se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Acestea oferă performanțe și protecție bună pentru diverse modele de mașini și motociclete. Afacerea mărcii este axată în principal pe producția de produse destinate utilizatorilor finali (anvelope pentru mașini, motociclete și biciclete), precum și diverse servicii de motociclete.

Cele mai populare modele ale mărcii

        Pirelli P Zero Corsa

        Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico

        Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 2

        Pirelli P Zero Corsa Direzionale

        Pirelli PZero Corsa System

        Pirelli P Zero Trofeo

Pirelli P Zero Trofeo R