LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

PRO-BIKER

Филтър

Comparare produse (0)


Husa pentru ATV

Husa pentru ATV

111,10lei

Mănuși moto MAD-BIKE BLACK
Așteptăm livrare
Mănuși moto MAD-BIKE FLUO
Mănuși moto PRO-BIKER BLACK
Așteptăm livrare
Mănuși moto TRAIL SHORT
Așteptăm livrare
SET PROTECTOARE PRO-BIKER
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
PROBIKER este un brand german care oferă echipamente moto. Au o gamă largă de produse care oferă clienților lor o calitate superioară, protecție și confort. Compania produce o gamă largă de articole de îmbrăcăminte din piele și textile, cizme, căști, mănuși și alte articole de echipament moto.

Scopul mărcii este să răspundă nevoilor motocicliștilor moderni prin furnizarea de produse moto de înaltă calitate. Oferă o gamă largă de echipamente pentru motociclete, adecvate atât pentru motociclete sportive, cât și pentru motoarele de turism concepute pentru tranziții lente și lungi. Catalogul include echipe moto, căști moto, pantaloni moto, cizme, mănuși, curele termice, precum și diverse accesorii moto. Marca oferă dimensiuni de echipamente moto atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii.

Echipamentul moto al mărcii este caracterizat de linii elegante, curate și dinamice, datorită cărora putem combina modele de echipamente moto cu altele. Acest lucru contribuie la realizarea unui aspect modern și elegant de ansamblu al motocicletei. Accesoriile pentru motociclete din catalogul de marcă pot fi combinate într-un mod diferit, obținând astfel un stil original cu orice combinație.

Ceea ce este caracteristic pentru toate produsele ale mărcii sunt detaliile proiectate cu atenție și rezistența materialelor. Echipamentul moto al mărcii respectă standardele de siguranță stabilite. În același timp, producătorul oferă clienților săi o valoare excelentă pentru bani.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?
Brandul oferă seturi de protecții moto care includ genunchiere și cotiere cu benzi reglabile, asigurând libertatea de mișcare fără a compromite nivelul de protecție. Gecile moto vin cu protecții CE încorporate pentru umeri, spate, coate și genunchi.

Cele mai populare modele ale mărcii
●        SET PROTECȚII  PRO-BIKER
●        Cizme moto PROBIKER B18234
●        Combinezon moto PROBIKER red S17277
●        Cască moto PROBIKER H18618
●        Cască moto PROBIKER H18638
●        Geacă moto PROBIKER J17487
●        MĂNUȘI MOTO SCOYCO BLUE