GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

RICHA

Филтър

Comparare produse (0)


Stoc epuizat
Geaca moto Richa Silk J18526
Гръб протектор RICHA CE D3O
Geacă din textil RICHA BGK050717/6
Stoc epuizat
Geacă Moto RICHA JJ3726715
Stoc epuizat
Geacă Moto Richa Silk J18738
Stoc epuizat
Geacă Moto Richa Silk J18749
Geacă Moto Richa Silk J18800
Stoc epuizat
Geacă RICHA SPIKER JJ254188
Pantaloni moto RICHA PP1911292
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
RICHA este un brand bine cunoscut pentru îmbrăcăminte și mănuși din piele și textil, de înaltă calitate. A fost creat în 1956, când Charles Riga a creat primul său set de mănuși din piele. Designul său a asigurat calitatea înaltă pe care se bazează viitoarele colecții de îmbrăcăminte motto ale mărcii.

De-a lungul anilor, brandul și-a consolidat locul pe piața mondială prin utilizarea noilor tehnologii pentru cea mai bună protecție, combinată cu confortul necesar și manopera elegantă de care are nevoie orice motociclist modern. Motto-ul mărcii este „Simțiți-vă protejat, simțiți-vă bine”.

Conducerea motocicletei aduce un sentiment de libertate și ar trebui să fie plăcut. Ne putem bucura de libertatea motorului atunci când sunt protejate complet și purtăm echipamente motociclete de încredere și de înaltă calitate. Fiecare motociclist trebuie protejat fără a compromite comoditatea sau aspectul echipamentului său moto. Prin urmare, unul dintre principalele obiective ale acestui brand este de a oferi libertatea clienților săi, obținând în același timp cea mai înaltă calitate posibilă a manoperei.

Echipamentul moto al mărcii combină o calitate ridicată, o purtare confortabilă și un nivel excelent de protecție. Indiferent dacă ai nevoie de echipament de motocicletă care să te protejeze în tranziții lungi de motocicletă, viteze rapide sau conducere urbană pentru a lucra, marca oferă opțiuni pentru fiecare gust și model de motocicletă.

Care sunt cele mai populare modele ale mărcii?
Echipamentul moto al mărcii este confecționat din piele autentică, ceea ce garantează durabilitatea sa. Brandul oferă echipe întregi și două piese. Acestea sunt echipate cu protecție la cot, umeri și spate, iar unele modele au spate HUB SPEED pentru protecție maximă.

Cele mai populare modele ale mărcii
●        Cizme moto RICHA B17152
●        Cizme moto RICHA IMOLA B18091
●        Combinezon moto RICHA S17173
●        Combinezon moto RICHA S17178