RICHA

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Manusi moto RICHA MAGMA II BLACK/FLUO YELLOW

Manusi moto RICHA MAGMA II BLACK/FLUO YELLOW

M Disponibil L Disponibil XL Disponibil XXL Disponibil

35760lei

Protectie spate RICHA CE D3O

Protectie spate RICHA CE D3O

S Disponibil M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile

26160lei

Protectie spate RICHA CE D3O LEVEL 1

Protectie spate RICHA CE D3O LEVEL 1

S Disponibil M Așteptăm livrare L Așteptăm livrare

21360lei

Geacă din textil RICHA BGK050717/6
Geacă Moto Richa Silk J18800
Pantaloni moto RICHA PP1911292
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
RICHA este un brand bine cunoscut pentru îmbrăcăminte și mănuși din piele și textil, de înaltă calitate. A fost creat în 1956, când Charles Riga a creat primul său set de mănuși din piele. Designul său a asigurat calitatea înaltă pe care se bazează viitoarele colecții de îmbrăcăminte motto ale mărcii.

De-a lungul anilor, brandul și-a consolidat locul pe piața mondială prin utilizarea noilor tehnologii pentru cea mai bună protecție, combinată cu confortul necesar și manopera elegantă de care are nevoie orice motociclist modern. Motto-ul mărcii este „Simțiți-vă protejat, simțiți-vă bine”.

Conducerea motocicletei aduce un sentiment de libertate și ar trebui să fie plăcut. Ne putem bucura de libertatea motorului atunci când sunt protejate complet și purtăm echipamente motociclete de încredere și de înaltă calitate. Fiecare motociclist trebuie protejat fără a compromite comoditatea sau aspectul echipamentului său moto. Prin urmare, unul dintre principalele obiective ale acestui brand este de a oferi libertatea clienților săi, obținând în același timp cea mai înaltă calitate posibilă a manoperei.

Echipamentul moto al mărcii combină o calitate ridicată, o purtare confortabilă și un nivel excelent de protecție. Indiferent dacă ai nevoie de echipament de motocicletă care să te protejeze în tranziții lungi de motocicletă, viteze rapide sau conducere urbană pentru a lucra, marca oferă opțiuni pentru fiecare gust și model de motocicletă.

Care sunt cele mai populare modele ale mărcii?
Echipamentul moto al mărcii este confecționat din piele autentică, ceea ce garantează durabilitatea sa. Brandul oferă echipe întregi și două piese. Acestea sunt echipate cu protecție la cot, umeri și spate, iar unele modele au spate HUB SPEED pentru protecție maximă.

Cele mai populare modele ale mărcii
●        Cizme moto RICHA B17152
●        Cizme moto RICHA IMOLA B18091
●        Combinezon moto RICHA S17173
●        Combinezon moto RICHA S17178