GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SHOX

Филтър

Comparare produse (0)


Casca SHOX SNIPER ZH15402145 OUTLET
Viziera SHOX SNIPER AA283577/2
Vizor SHOX SNIPER АА254323/3
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

SHOX este un brand binecunoscut care deține poziția de lider pe piața căștilor moto. Acesta oferă o gamă largă de căști de motocicletă potrivite pentru diferite tipuri de motociclete. Brandul a dezvoltat designuri noi și inovatoare de căști moto și se străduiește constant să introducă noi tehnologii în producția sa pentru a aduce pe piață o calitate superioară și fiabilă.

Căștile brandului sunt la prețuri foarte accesibile și combină manopera de calitate superioară care garantează confortul maxim la purtare. Scopul său este de a oferi fiecărui motociclist calitatea și protecția de care are nevoieîn timpul conducerii, ndiferent dacă este doar un amator sau profesionist. 

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul 

Catalogul mărcii include căști moto pentru conducere urbană, motocross și de curse. În catalogul lor găsim modele open face, full face, căști motocross, căsti pentru scuter, căști de curse, căști de conducere urbană. Pe lângă căști, brandul oferă și diverse tipuri de vizoare, accesorii și piese moto.

Căștile mărcii sunt de o calitate excepțională. Oferă calitate bună  la prețuri accesibile, în același timp făcând niciun compromis în ceea ce privește nivelul de calitate și confort oferit. Colecția 2016 a mărcii oferă modele de cască pentru față completă Sniper și Assault, Bullet flip up, căști de motocross MX-1, care sunt de o nouă generație și oferă o calitate excelentă și confort pentru călăreții moderni.

Toate produsele moto ale brandului sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale de calitate și siguranță în echipamentele moto. Sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care combină rezistența, comoditatea și confortul. Produsele SHOX asigură siguranță și fiabilitate pentru fiecare călăreț, indiferent de tipul motorului.

Modele de top ale brandului

       Cască moto SHOX H181111

       Cască moto SHOX HH264236

       Cască motocross SHOX H181110

       Geantă pentru cască SHOX white A18223

       Cască motocross SHOX H181151