LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SPANNER

Филтър

Comparare produse (0)


Stoc epuizat
Spray anti-coroziune SPANNER VD 650ml
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

SPANNER este un brand bulgar popular și furnizor important de diverse tipuri de produse de reparație și întreținere pe piețele transporturilor, industriale și maritime. Brandul este reprezentat de SPANNER LTD. Datorită experienței și standardelor sale de lucru, își produce produsele cu o calitate și fiabilitate ridicate, deoarece respectă toate standardele stabilite pentru calitate și siguranță în industrie pentru producerea de produse moto. Oferă o selecție excelentă a multor tipuri de produse de reparație și întreținere pentru diferite tipuri de mașini din diferite industrii.

Producătorul are o experiență vastă în producția de produse de înaltă calitate destinate reparației și întreținerii piețelor industriale, de transport și maritime. Pe lângă produsele fiabile, brandul oferă și servicii pentru clienți de înaltă calitate și livrare expresă.

Produsele găsesc numeroase aplicații în ateliere de reparații auto, spălătorii auto, construcții de drumuri, caroserii și reparații electrice, centre cosmetice, magazine tipografice, întreprinderi, construcții, utilaje industriale, șantiere navale, ateliere de reparații, întreținere port, curățare bărci, iahturi, nave.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Catalogul mărcii include produse de deșurubare și lubrifiere, degresante, grăsimi, garnituri, adezivi, bandă, întreținere electrică, produse de curățare.

Marca oferă în catalogul său un preparat cu acțiune rapidă și care penetrează cu succes rugina, coroziunea, oxidarea și depozitele, spray-uri universale de lubrifiant pentru penetrare, lubrifiere, descompunere, curățarea contactelor electrice, conexiuni, precum și produse care asigură protecția metalelor și frecare suprafețe. Oferă spray-uri de rugină multifuncționale cu protecție anti-coroziune de lungă durată.

Spray-urile de acest tip deplasează umiditatea, pătrund adânc și lăsând rapid în urmă un strat protector care are un efect lubrifiant și protector. Acestea conțin PTFE (Teflon), care are proprietăți de lubrifiere excelente și de lungă durată și nu are o formulă de uscare. Produsul poate fi folosit și ca spray de contact. Are proprietăți excelente de curățare și îndepărtează umiditatea din conexiunile electrice și asigură protecție anti-coroziune și oxidare de lungă durată. Poate fi aplicat în siguranță pe un mediu de pictură.


Modele de top ale brandului

       Spray anti-coroziune SPANNER VD 650мл