LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

TEXTAR

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

Textar este un brand cunoscut la nivel mondial pentru sisteme de frânare. Numele său a devenit sinonim cu sisteme de frânare de calitate și de mai bine de 100 de ani, marca a continuat să comercializeze produse de calitate superioară care oferă protecție și fiabilitate consumatorilor. Fondată în 1913, inițial a fost angajată doar în vânzări. Numit TMD Friction Group, marca stabilește primele standarde pentru calitate înaltă, siguranță optimă și niveluri ridicate de confort atunci când utilizați sisteme de frânare.

Care sunt cele mai populare modele ale brandului

Un fapt interesant pentru TEXTAR este faptul că deține 40% din cota de piață a produselor sale de primă formă și mai mult de 20% din piața de piese de schimb, ceea ce în sine vorbește de calitatea și fiabilitatea produselor din această marcă. Produsele mărcii combină peste 150 de elemente diferite, dintre care unele constau din peste 20 de materiale diferite. Fiecare dintre aceste materiale este atent selectat pentru a satisface cerințele specifice ale motoarelor, sistemele de frânare ale acestora, forțele specifice, greutatea și caracteristicile de frânare.

Pe lângă sistemele de frânare, marca oferă și spray-uri pentru curățarea frânelor și a lanțurilor de motociclete. Acestea asigură curățarea de înaltă calitate a componentelor de frână și a ambreiajului și au un efect de curățare foarte eficient asupra altor elemente auto.

Spray-urile de marcă obțin o curățare excelentă a diverselor componente auto, cum ar fi frâne, ambreiaj, angrenaje, cabluri, scule. Unele dintre proprietățile lor sunt că leagă și îndepărtează depozitele, care sunt rezultatul acțiunilor la locul de muncă. În plus, spray-urile de curățare oferite de brand elimină complet murdăria grasă, grăsimea și siliconele, precum și dizolvă cu succes contaminanții solizi vechi. Poate fi folosit ca degresant înainte de lipire. Nu este recomandat să fie utilizat pe suprafețe vopsite.

Modele de top ale brandului

       Spray pentru curățarea frânelor și motocicletelor TEXTAR FORMULA XT